De Staalborstelsfabriek van Hefeiweixuan

 

Hoog - kwaliteit, de Beste dienst, Redelijke prijs.

 

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Hefei Weixuan Wire Brushes Factory Kwaliteitscontrole

Certificaat
Van goede kwaliteit De geknoopte Borstel van het Draadwiel voor verkoop
Van goede kwaliteit De geknoopte Borstel van het Draadwiel voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Kwaliteitsbewaking:


1. De perfecte industriële Borstels heeft strikte en uiterst nauwgezette kwaliteitscontrole in alle aspecten van het productieproces, om productkwaliteit te verzekeren.


2. De perfecte Industriële borstels brengt in geavanceerd testmateriaal, dat de kwaliteit van elke machine kan testen.


3. ISO9001: 2000 Systeemcertificatie

 

Hefei Weixuan Wire Brushes Factory

Hefei Weixuan Wire Brushes Factory

 

 

Het werkinhoud van de naverkoopdienst

Eerst, ordeverwerking

1, toen de klant gevraagd Ann om door de naverkoopdienst volgens de productieafdeling verzond worden geproduceerd stelde de snelste het plannen datum, voor klanten voor om zich een goed werk in orde te doen plannend documentaire, voor sommige dringende orden door de directeur van controleregelingen in enige productie en bij te concentreren het doen van het goede baan volgen, goederen verzekeren het geschikte leveringstarief blijft verhogen.

2, voor de mogelijke abnormaliteiten van logistieklijnen begrijpen nauwkeurig, voor klanten om de redelijkste logistiekroutes, aan de geschikte communicatie van klantenvereisten met logistiekbedrijven, zoals de totstandkoming van abnormaliteiten tijdig te verkiezen om de klant, om levering te verzekeren over geschikt en nauwkeurig te informeren.

3, middag bij half voorbij drie opgehouden alvorens een betaling van de enige, klantenorde aan overschrijving ontbreekt hebben, vooraf roepen om de klant te informeren, de klant levering van schuldvorderingen, om onmiddellijk vereist te verzamelen, de zaken meedelen, zijn de waarborgzaken en om de speeltijd te bepalen niet meer dan drie dagen kunnen worden verscheept, voor laag volume of onstabiele klanten elimineer schuldvorderingenverzendingen moeten factureren opgehouden alvorens enig onmiddellijk het pakhuis, doet een goed werk in een geschikt gebundeld pakket meedeelt.

4, waar een klant abnormale orde lijkt moeten, de klant onmiddellijk worden veranderd enig annuleren, telefoon laten om de orde te annuleren om de zaken te registreren en te informeren, door zaken gecentraliseerde coördinatiebehoefte om de verzending van de orde uit te stellen, pakhuis geschikte regelingen voor het gebied wordt laten opgeslagen.

5, de behoefte de productie te zijn die van grote techniekorden, meer dan 50%-vierkant kunnen in één enkele productie worden geschikt spelen, kunnen dergelijke orden de productie van prioriteit vereisen plannend tussenvoegsel enig, vóór levering om het geld te spelen.

6, waar de verkoop van grotere en stabiele klanten, geschikt overleg met de zaken voor het krediet van de klantentoepassing, het kredietbedrag niet om overschrijdt te verschepen, als de klanten handhavingsplaats nodig hebben om een goed werk in de registratie van verandering van plaats van levering in orde te doen wijzen die herinneren pakhuis eraan aan aandacht wordt opgelegd.

7, die rapporteerden dat het project was, voltooien project het indienen voor registratie en door plicht doet de manager om de handtekening en tijdens de het indienen periode te controleren een goed werk in de overeenkomstige supervisie, als hetzelfde model gelijkend op dat van bulkorders, onmiddellijk de manager op plicht en zaken op de hoogte brengt en behandelingsmaatregelen bepaalt.

Ten tweede, na de verkoopdienst

1, de opstelling van de naverkoopdienst een klantenhotline, opstelling een persoon om technisch advies te verstrekken en klantenklachten goed te keuren. Wanneer het ontvangen van klantenvraag, fax, brieven, mondelinge en andere vormen van klachten, zou het informatiepersoneel moeten de „klantenklachten invullen die“, voorgelegd aan de naverkoop de dienst behandelen.

2, naverkoop ontvangend van de klantenklacht behandelingslijst de „onderhouden en behandelen klant terugkoppelen, werden de klachten geanalyseerd, vragen de algemene kwaliteitsklachten onmiddellijk dezelfde die inventaris van het partijaantal, inventaris onmiddellijk is wordt de gevuld met de vereisten van de levering van het kwaliteitscontrolepersoneel in bijlage aan de test, zoals gelijkaardige problemen onmiddellijk gevraagde klanten om de producten in kwestie, geen gelijkaardige problemen tijdig te terugkeren om met cliënten en zaken te communiceren die uit gevormd advies verwerken, nadat de behandelingsraad behandelende“ begin het van de klantenklacht het betalingsproces invult.

3, als er hetzelfde pakhuis van de partijinventaris geen zijn, het personeel van de naverkoopdienst kunnen klanten vereisen om foto's van de producten over te brengen in kwestie, en keren producten terug, zijn geweest op de muur van de scheur van pakketlevering terug naar het bedrijf, en om de inleidende oordeelanalyse te fotograferen, tot het product wordt vastgemaakt aan de testtest, bepaal de klantenklacht en de toewijzing van verantwoordelijkheid.

Tenzij de bedrijfverrichtingen toe te schrijven aan, handelaar of de naverkoopdienst aan klanten die te verklaren waarom, als het tot de verrichting van het bedrijf behoort, door de volgende procedure langs wordt veroorzaakt.

(1) op de kwestie van hoeveelheid, levering, vervoer, enz., door de naverkoopdienst of de handelaar.

(2) heeft slechts op de problemen van de bouwkwaliteit betrekking door de handelaars zelf en verkoopmaatschappijsupervisie en de implementatie die van verwerken, behandelen de handelaars niet of behandeld incorrect behandeld door de Waarnemende verkoopmaatschappij, dragen alle lasten door de handelaar.

(3) heeft op de verschillen van de productkwaliteit, producten reeds op de muur betrekking en verzendt terug naar het product zonder duidelijke die kwaliteitsproblemen, het bedrijf personeel wordt gestuurd naar de te behandelen scène, verwerkend uit de meningen, en raadpleegt de regeling van de fabrieksverwerking, zoals fabrieken samenwerkt niet met behandeling, door de verkoopmaatschappij Xianxingpeifu, is het algemene betalingsaandeel niet hoger dan 50% en in de conclusie van fabrieksgoederen.

(4) na klant zouden de klachten, binnen 24 uren moeten worden gegeven om klanten een antwoord, het algemene probleem in de dag te geven om met een uitvoerbare oplossing op de proppen te komen, zou een belangrijk kwaliteitsongeval binnen 3-5 dagen moeten zijn om op met een uitvoerbare oplossing te komen.

(5) aan klantenklachten na de behandeling die, zou de toelaatbaarheid van personeel moeten zijn zal behandelen het geval in de vragenlijst van de tevredenheidsgraad wordt geregistreerd van klant, en de klant in de de verwerkingsorden van de klantenklacht, ""- de handtekeningskolom van de klantenbevestiging na de leveringsdienst wordt bevestigd in de archieven wordt gedeponeerd.

(6) tegelijk met geval uitgegeven „correctieve en preventieve maatregelen van behandeling“, geïnstrueerde bevoegde diensten om correctieve of preventieve actie te voeren, en het implementatieeffect op te volgen.

Ten derde, terugkeer van gebrekkige goederen

De klanten die de behoefte aan terugkeer nodig hebben vullen de „terugkeer in het aanvraagformulier en de fax aan de bedrijfsmedewerker, specificeert het terugkeertype, hoeveelheid, de reden voor de terugkeer, maakt bevestiging door zaken, waar een orde meer dan drie maanden, dezelfde partij producten minder dan 12 en de inventaris zonder dezelfde partij productenproducten niet zullen teruggekeerd worden, na commercieel personeel en de bevestigde plichtsmanager nadat de controle hulp bedrijfs open nabestellingen is en informeert de klant om de terugkeer te schikken. Het personeel van het fabriekspakhuis volgens de van de verkoopontvangstbewijs en terugkeer goedkeuring, alle goederen moet zijn één. De inspectie na het overgaan door de pakhuisontvangstbewijzen, doet een goed werk van RMA-verslagen zoals het geval van de redenen voor de productie van de inspectie van de producten met gebrekenterugkeer en de klant verklaart de situatie kan weigeren om de goederen goed te keuren.

Ten vierde, geeft de kwaliteit behandelende richtlijnen uit

1 van de algemene de kwaliteitsklachten van de klant en de klantenverwachtingen evenals de resultaten van de verwerking, na de verkoopdienst kunnen beslissen, 1 steun ~3 van de betaling van de uitspraak. Drie hierboven dat op directeuren en managers op plicht moet worden toegepast.

2 van de belangrijkste de kwaliteitsklachten van de klant en de klantenverwachtingen, evenals de resultaten van de behandeling, na de verkoopdienst de manager van Xiang onmiddellijk om te melden Zong, en als basis voor beheersoverzicht.

Vijfde, en klantenmededeling en servicerecords, van na de verkoopdienst archiefbeheer.

Zesde, na de verkoopdienst terugkeerbezoek.

1 na de verkoopdienst betaalt een terugkeerbezoek door de handelaar.

2 een terugkeerbezoek zou de volgende voorwaarden moeten hebben.

1) om de collectieve cultuur van het bedrijf te begrijpen.

2) huisvriend met de de dienstfilosofie van het bedrijf.

3) op de behangbouw zijn de procedures zeer begrijpend.

4) de kwaliteit van het behang bevestigen is gemakkelijk om de correcte plaats te bevestigen.

5) kan de kwaliteit van de dragende de partijleverancier van de vloerbestrating, bestrating, klant beoordelen.

de tijd van het 3 terugkeerbezoek. De eerste week, de eerste maand, de eerste maand, de derde maand, de zesde maand, keer vier, na de voltooiing van bouwwerkzaamheid.

4 terugkeerbezoek. Ontvang een terugkeerbezoek, om de inhoud van het terugkeerbezoek te begrijpen. In de kortste periode om de klant te bezoeken. Toegestaan om geen giften of geld aan klanten goed te keuren. Voltooi een taak van het terugkeerbezoek met de vereiste hoffelijkheid. Vul correct duidelijk een terugkeerbezoek in, en doe een goed werk van het indienen.

Zevende, de preventie van kwaliteitsproblemen.

Nodig mensen uit om „kwaliteitscontrolehandboek“, tijdig aan de zaken en de handelaar verwante personeel opleiding te schrijven.

Certificaten
 • Hefei Weixuan Wire Brushes Factory

  Standaard:ISO9001:2008

  Aantal:117 17 QU 0314-06 ROS

  Uitgiftedatum:2017-06-29

  Vervaldatum:2020-06-28

  Scope / Range:Wire brush production and sell

  Uitgegeven door:Shanghai Ingeer Cerification Assessment Co.Ltd.

 • Hefei Weixuan Wire Brushes Factory

  Uitgiftedatum:2018-01-01

  Vervaldatum:2019-01-01

  Uitgegeven door:阿里巴巴(中国)网络技术有限公司

 • Hefei Weixuan Wire Brushes Factory

  Standaard:Patent

  Aantal:7081069

  Uitgiftedatum:2018-03-13

  Scope / Range:Grass trimmer machine

 • Hefei Weixuan Wire Brushes Factory

  Standaard:Patent

  Aantal:ZL 201720406237.9

  Uitgiftedatum:2018-04-18

  Scope / Range:abrasive disc brush

  Uitgegeven door:State Intellectual Property Office (SIPO)

Contactgegevens
Hefei Weixuan Wire Brushes Factory

Contactpersoon: Mr. Davis Qin

Tel.: 86--15856380984

Fax: 86-551-67694713

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)