De Staalborstelsfabriek van Hefeiweixuan

 

Hoog - kwaliteit, de Beste dienst, Redelijke prijs.

 

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Hefei Weixuan Wire Brushes Factory

Certificaat
Van goede kwaliteit De geknoopte Borstel van het Draadwiel voor verkoop
Van goede kwaliteit De geknoopte Borstel van het Draadwiel voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Hefei Weixuan Wire Brushes Factory

1 2 3 4
Hefei Weixuan Wire Brushes Factory Hefei Weixuan Wire Brushes Factory Hefei Weixuan Wire Brushes Factory Hefei Weixuan Wire Brushes Factory
Factory buliding

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : L&W
Jaarlijkse omzet : 6,000,000-7,500,000
Opgericht Jaar : 2011
Export pct : 70% - 80%
Gevestigd in 2011, is de de Staalborstelsfabriek van Hefei Weixuan, één van de grotere professionele fabrikantensoorten staalborstels, zoals cirkelborstels, kopborstels, eindborstels, schacht-kop borstels, schuine randborstels, industriële borstels, machtsborstels, schoonmakende borstels voor geplooide draden en verdraaide draden in koolstofstaaldraden, messingsdraden, roestvrij staaldraden, schurende nylon gloeidraden en andere verwante producten.

Onze fabriek wordt gevestigd in Hefei-stad, Anhui-provincie, China, enkel 470km vanaf de luchthaven van Shanghai die slechts de reis van drie uur door trein van Shanghai. Wij behandelen een gebied over 10,000sqm-productiebasis en hebben meer dan 80 arbeiders.

Wij hebben eersteklas binnenlandse professionele borstel makend materiaal (meer dan 120 reeksen), rijke technische kracht, wetenschappelijk en rationeel technologieproces en perfecte testende sterkte. Onze fabriek is het niet genormaliseerde, speciale onderzoek van het staalborstelsproduct & het ontwikkelingscentrum in China geweest.

De producten worden wijd gebruikt in aardolie, schip, bouw en voertuig de makend, dat is uitgevoerd naar de V.S., Zuid-Amerika, Europa, Midden-Oosten en Zuidoost-Azië enz. en onze jaarlijkse uitvoer kan bij USD6,000,000 worden bereikt.
 
Wij leveren grote inspanningen om aan diverse behoeften van onze cliënten te voldoen. Gelieve te voelen vrij om baan e-mail te contacteren: davis@chinawirebrush.com als u interessant bent.
 
Wij verheugen ons op het worden uw leverancier van staalborstels.
 
Hefei Weixuan Wire Brushes Factory
Contactgegevens
Hefei Weixuan Wire Brushes Factory

Contactpersoon: Mr. Davis Qin

Tel.: 86--15856380984

Fax: 86-551-67694713

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)